dinsdag 1 juli 2014

Scapa Sports Beach Polo

Yessss. Drie dagen boven de dertig graden, verlengd weekend, een bende uitgelaten modellen. Het Pinksterweekend was er eentje om U tegen te zeggen. Zon, zee, strand. En dat heet dan werken.

Een team van 13 modellen bestormde tweemaal per dag de catwalk. Het jaarlijkse Scapa Sports Beach Polo-weekend in Knokke staat bekend als fun-fun-fun. Dit jaar liep ik voor het eerst mee met de shows, en al mijn verwachtingen werden ingelost. 

Een ware Scapa Sports addict kan je uittekenen in een gekleurde polo met de wereldberoemde "3" erop, een witte broek, en een plat schoentje. Gehuld in deze topoutfit maak ik dan ook drie dagen de Knokse dijk onveilig. Met een golfkarretje scheuren we door de straten en laat ik samen met de andere modellen voldoende stof (en zand) opwaaien ter aankondiging van onze shows. 

's Avonds wordt er een grootse barbecue op poten gezet, en verdwijnt iedereen in de zwoele greep van de nacht. We belanden zaterdagavond zelfs - volledig in het wit gehuld, zoals de onmiskenbare dresscode gebiedt - op de Only White Party. Zweten is een understatement in het Casino van Knokke, en de volgende dag ben ik minstens twee kilo armer en een blaasontsteking rijker. Note to self: blijven (water) drinken op hete dagen en nog hetere nachten. 

Conclusie: voor herhaling vatbaar. Tot volgend jaar alvast!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten